Ny rabatt på G!

Ja när man har en sådan ung trädgård som jag har så blir det väldigt tätt mellan grävandet av nya rabatter. Det är mer som står på kö som ska in än rosor ska ska ut om man säger som så! 🙂 Förra året när det blåste storm i början av sommaren så satt jag med minst 25 tomatplantor som stod och stampade inne. Dom var så stora och fina! Men med deras höjd så hade dom inte stått många minuter ute i stormen! Då byggde jag och min sambo ett ”stormskydd” av virke vi hade hemma! Det blev verkligen kanon! Jag blev lika glad som tomatplantorna! 🙂 Nu känner jag dock att jag vill pryda detta bygge med något, och vad passar inte bättre än 4 st Allotria som mer slår mot orange än rött. Rabatten kommer bli större än så, så jag ska nog kunna klämma in något mer tillsammans med dessa. Kanske något med mer höjd? Nja…jag får nog fundera ett varv eller två på detta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.