Dags att bygga vidare!

Förra året så kom jag på den briljanta idén om att jag vill ha en pergola! Det är så öppet runt omkring och det kan blåsa rätt bra här. Så jag tänkte att en pergola kanske kunde vara ett sätt att snabbt bygga väggar. Så sagt å gjort, min goa sambo hjälper mig med detta. Tänker att vi kanske inte ska bygga mer än att jag hinner gräva rabatter och plantera. Så sambon bygger och jag gräver. Först va tanken att jag ska täcka med klätterrosor och klematis. Men jag är inte så säker på det längre. Jag lutar mer och mer åt att lugna ner det hela med att ha någon ivrigt växande grönt. Vildvin, pipranka eller dyl. Det blir så mkt färg ändå med alla rosor i rabatterna. Hitta klätterrosor till ett blåsigt läge i zon 4 som inte ska frysa ner utan täcka en pergola känns som att det inte finns alltför många att välja på. Jag ska inte säga för mkt då jag faktiskt är under upplärning men nja… Nu är det så iaf att det är dags att gräva vidare, jag går före snickaren 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.