Att komma hem efter semestern..

Jaha…efter nästan 1 mån i Indonesien är jag med familj hemma igen, OJ vad det har vuxit i trädgården under juli! Det är som om trädgårdsmonstret tagit över! Jag som är lite av en pedant när det iaf kommer till ogräs. Höll på att trilla omkull! Men eftersom jag ägnat några timmar i denna trädgård så går jag på rutin, därav också vet exakt i vilken ordning jag ska börja och  systematiskt arbeta mig i rätt riktning. 🙂 tror det mesta var iordning på 2 dagar 🙂 När vi åkte den 4/7 var det endast knoppar. En explosion inträffade efter det! Nu ser jag dock att det är någon som måste flytta, blev lite väl hysteriskt med färg tycker jag nog. Ja ja…jag tror och vet med tidigare erfarenhet att blommor i trädgård flyttar runt och man måste testa sig fram helt enkelt! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.