Allotria och Lucia lyser upp varandra

jaha…ny rabatt då!

Mitt besök på Löta som jag skrivit om tidigare resulterade ju i några nya kompisar. Nya kompisar innebär allt som oftast en ny rabatt när man har en ung trädgård! Sagt å gjort nu står dom här i rabatten. Lite kanske i senaste laget att plantera nu såhär i slutet av augusti…men men, nöden har ingen lag! 🙂 Jag har nämligen alltid planterat i april/maj, så detta får bli ett litet test. Djupt ner kom dom iaf och jag tänkte jag skulle kupa upp lite extra, så får vi se hur det går 🙂 Som alltid så åkte Biobalans, benmjöl och vedaska ner i groparna. E-jord i rabatten som har ett lättare grundgödsel. Så nu får dom klara sig till gödslingen i vår 🙂 Tills dess ska jag nog också ha kommit på vad jag vill ha framför. Men vissa karameller är extra goda att suga på 🙂 Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.