Trädgård för alla

Ja nu är det spännande! Det hela började med att jag gjorde ett inlägg på Facebook. Jag drömde mig bort en smula. Jag tänkte högt och det formades till ett inlägg kan man säga. Jag vill så gärna gå på föreläsning om rosor. Jag skulle vilja hänga med ett rosproffs en hel dag. Få suga åt mig av erfarenhet, ställa alla frågor som faller mig in, hur tar man egentligen sticklingar? Vad vill dom ha för jord och varför vill dom det? Visst youtube, Google…men är det verkligen lika skoj? Nja…inte enl. mig! Följden av detta inlägg blev att jag fick en mkt god respons och jag märkte ganska snabbt att fler ville som jag. Så nu håller jag på att knåpa ihop en enkät för att kunna gå vidare i detta. Kanske är det jag själv som ska ordna föreläsningen? Jag vill med denna enkät få koll på intresse-nivån. Så nu har ”Trädgård för alla” skapats! Måste ju ha en plattform, ett verktyg att jobba ut ifrån.  Jag hojtar när webbplatsen är i drift!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *